Over Peter Reijers Communicatie

Over Peter Reijers Communicatie

In Peter Reijers Communicatie komt samen wat mijn ervaring voor u kan betekenen. Dat kan in de vorm van advies, of training, of coaching. Maar hebt u behoefte aan een idee, dan lukt dat doorgaans ook prima. Zoekt u een spreker, congresvoorzitter, procesaanjager, het kan allemaal.

Wilt u sparren over communicatie, bij voorbeeld in een presentatie, of een onderhandeling, of bij samenwerking, het kan. Wilt u in gesprek raken over de grootste verwarring van deze tijd (wie is waarvoor verantwoordelijk en wat betekent dat?), graag! Wilt u gebruik maken van de gedachten van duizenden anderen, dan kan dat ook, zie onze citatenbank. In alle gevallen staan naast kennis en ervaring betrokkenheid, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal.

CV van Peter Reijers

 • 1975 – 1987 loopbaan in de detailhandel (oa. Ahold) en uitgeverij (Audet)
 • 1987 – heden communicatietrainer (Dynargie, Broers & Partners, Avantage, De Bouwer & Partners, Peter Reijers Communicatie
 • Bestuurslid Vincent de Paul Center Nederland
 • Bestuurslid Stichting Koprol
 • Lid Raad van Advies Bibliotheken Rivierenland
 • Lid Raad van Commissarissen Kloosterhotel Zin
 • Partner De Bouwer & Partners
 • Lid HR kring VNO NCW
 • Bestuurslid (secretaris) Kledingbank Nijmegen
 • Programmadirecteur JBN en BBB Masterclasses
 • Bestuurslid (secretaris) van de stichting Perspectiefboerderij

Adviesraad

PRC weet zich geadviseerd door een groep uiteenlopende experts:

 • Anand Jansen, Bliss Performance
 • Drs. Frank Notten, People & Plans
 • Joes Stiphout, Eventure, Lux
 • Drs. Sibo arbeek, ICS Adviseurs
 • Ing. Hielke Jan van der Leij, Prebos, van der Leij Vastgoedadvies
 • Ing. Syto Goslinga RM, De Bouwer & Partners

Testimonials

Ik heb bij Peter Reijers nu 2 keer een training mogen volgen van een dag. Normaal ben ik niet zo van de trainingen, maar hij is in staat om je van ’s morgens vroeg tot eind middag actief betrokken te houden. In slaap vallen is er zeker niet bij !
Peter is een aardige vent die op een zeer duidelijke manier uitlegt hoe, waarom en op welke wijze je communiceert met je markt. Ondanks dat we allemaal de neiging hebben te denken te weten hoe dat allemaal moet, is hij degene die je de ogen opent, en nieuwe ideeën aan de hand doet waarmee je direct aan de slag kunt.

Toine Wassing

Peter is een trainer die zeer snel doorheeft wat je sterke en zwakke punten zijn en hij weet je de spiegel voor te houden. Zijn trainingen zijn daardoor heel gericht en zorgen ervoor dat je echt kunt groeien als persoon. Ik heb gezien dat ik heel erg gegroeid ben als persoon door de handvatten die Peter mij heeft gegeven. Ik kan mij geen betere trainer voorstellen.

Rien Modderkolk

Contacten met Peter zijn bijzonder, Peter heeft overzicht en visie en weet daardoor heel gericht zijn doel te bereiken. Hij kan anderen op dezelfde wijze coachen en enthousiasmeren. En niet onbelangrijk, hij doet dit op een bijzonder aangename wijze, duidelijk maar ook vriendelijk.

Eef Sprengers

Peter heeft een snelle geest en is een woordkunstenaar, hij zorgt voor een inspirerende en informerende trainingsdag. Hiermee heeft hij mij in de juiste ‘modus’ gezet! Echt fijn, maakt daadkrachtig!
Peter bedankt!

Olga van Dinteren

Peter is voor mij een uitertst betrouwbare partner en bondgenoot. Hij doet wat hij belooft, is tactisch en zet mensen op het juiste spoor. Zonder ze het idee te geven dat hij de regie overneemt. Knap! Op sommige mensen kun je bouwen en vertrouwen. Zo een is hij.

Juliëtte van Anken

Ik ken Peter Reijers inmiddels meer dan 12 jaar en in die periode heb ik zijn uitzonderlijke kwaliteiten als (enter)trainer en coach alleen maar verder zien ontwikkelen. Peter is een raspaard, een taalvirtuoos, een creatieve en snelle denker, en ook nog eens een buitengewoon prettig mens. Voor mij is hij een belangrijke bron van inspiratie in mijn werk en een kritisch klankbord, Recht door zee. Een genoegen om mee te werken. Warm aanbevolen!

Frank Notten

Peter, is een goede praktische trainer. met eenvoudige goed uit te voeren tips/acties die een hoog effect sorteren.

Martijn Cosijn

Peter was dagvoorzitter bij het evenement Project Participations. Zijn creativiteit, commercieel inzicht, scherpzinnige taalgebruik en aimabele persoonlijkheid hebben een grote bijdrage geleverd aan het succes van de dag. Veel dank.

Martijn in ’t Veld

Onlangs heb ik een kennismakingsworkshop van Peter bijgewoond.
Omdat ik al jaren netwerk en mijn relaties beheer vond ik het goed weer eens terug te kijken naar de essentie van relatiemarketing. Deze middag is met een voldaan gevoel voorbij gevlogen en heeft mij bevestigd op de goede weg te zijn enerzijds en anderzijds heeft het mij wakker geschut niet te makkelijk over communicatie te denken en in te zien hoe snel je je netwerk met simpele handelingen kunt uitbreiden.

Jochem van Uden

Peter is a great person to work with; optimistic, supportive, dedicated, an expert on verbal communications, always looking for win wins, a fantastic trainer and coach, a performer who loves to be on stage who takes care that everybody gets the credits he or she deserves. I work with him for ten years already and see him as one of my best friends.

Syto Goslinga

Ik wil Peter gewoon bedanken voor alles wat hij mij geleerd heeft en de wijze waarop hij mij de wereld laat bekijken, bedankt Peter!

Hielke Jan van der Leij

Peter heeft een zeer inspirerende en motiverende training gegeven voor het benaderen van sponsoren. Waanzinnig hoe hij, door de vinger op de zere plek te leggen, de vooraf enigszins sceptische aanwezigen door zijn commercieel inzicht een houvast heeft gegeven in een duidelijke benaderingsstrategie waar we niet alleen nu, maar ook ver in de toekomst veel aan zullen hebben. Het is een genot om een training van Peter bij te mogen wonen!

Berend Wassing

I followed a summer course of Bouwend Nederland ‘Slagvaardig het najaar in’ which was organized by Peter Reijers of De Bouwer & Partners. I was impressed by the enthusiasm of Peter although just two persons were smart enough to attend this course. We had an inspiring day in which my knowledge about effective communication in marketing was both refreshed and deepened. I am looking forward for the second day of training in August!

Robert van Doorn

Peter is een man met uitzonderlijke kwaliteiten en zeldzaam in zijn soort. Communicatief zeer vaardig, origineel in zijn woordkeuze en bijzonder scherp van tong. Daarnaast heeft Peter de gave om zijn feedback op een hele prettige manier te geven. Zijn gevoel voor humor en sensitiviteit spelen hierbij een grote rol. Ik zou Peter zonder enige twijfel aanbevelen. Ik heb me voorgenomen nauw contact met Peter te blijven houden voor eventuele toekomstige opdrachten.

Freek Jansen

Het is fijn om door een deskundige te worden geattendeerd op de mogelijkheden en onmogelijkheden bij het communiceren naar de klant.

Rob van Boxtel

Peter is een trainer met verrassende kwaliteiten. een razendsnelle denker die per direct voor iedere situatie een treffende quote weet neer te zetten. Altijd scherp in zijn analyses, confronterend op blinde vlekken in de waarneming en denkpatronen van deelnemers. Peter is een veelgevraagd spreker op congressen en weet zijn toehoorders binnen een minuut volledig voor zich te winnen. Onnavolgbaar erudiet.

Paul van Hout

Peter heeft mij geholpen beter inzicht te krijgen in verder ontwikkelen in communicatie. Het heeft mijn ogen geopend. Peter is een onwijs vriendelijke man met veel kennis van communicatie, dat geeft al snel een heel vertrouwd gevoel. Ik zal Peter graag nog eens benaderen en zeker gaan voordragen aan collega’s

Ralph Jonker

Om school en buitenwereld te verbinden is Peter Reijers betrokken bij aftrap en beoordeling van de ondernemingsplannen van leerlingen (Management & Organisatie) van de 4de klas Havo en 5de klas VWO van het Kandinsky College in Nijmegen. Peter daagt uit en enthousiasmeert over de veelzijdigheid van het ondernemerschap. Hij raakt de juiste toon; wij zijn enorm blij met de samenwerking met Peter Reijers.

Sectie Economie en M&O